Making the Schiphol area more accessible and liveable by making travel smarter, more flexible and more sustainable

Laat je inspireren tijdens een wandeling

Nu het thuiswerkadvies is vervallen, is het een goed moment om de blik vooruit te richten. Ga je zomaar terug naar hoe alles hiervoor ging? Of vraagt deze ‘oude’ situatie een nieuwe aanpak? En welke learnings houd je vast?

Een frisse blik vooruit

We bieden organisaties uit het Groot-Schiphol gebied een gratis inspiratiegesprek aan met één van onze experts. Bijvoorbeeld een gedragsexpert, mobiliteitsexpert of communicatiedeskundige. Zo willen we je aan de start van dit nieuwe seizoen een frisse blik vooruit bieden.

Gedragsexpert
Hoe stimuleer je thuiswerken? Welke gedragsstrategie kan ik toepassen? Hoe kan ik mijn werknemers anders laten reizen of werken?

Communicatiedeskundige
Hoe kom ik tot een duurzame communicatiestrategie om thuiswerken in de organisatie te stimuleren? Welke materialen zijn nodig? Waar moet ik opletten in beeld of copy?

Mobiliteitsexpert
Hoe stel ik een flexibel mobiliteitsbeleid op? Hoeveel reistijd en kosten besparen we als iedereen die meer dan 30 minuten enkele reis reist, voortaan 1 extra dag zou thuiswerken? Wat heb ik nodig om anders reizen of werken te faciliteren? 

Al wandelend sparren over mobiliteit

Tijdens de inspiratiewandeling ga je samen met de expert lekker een uur lopen vanaf je eigen kantoor. Jullie gaan al wandelend in gesprek over thema’s die jij graag op een laagdrempelige manier wilt bespreken. Je kunt sparren over knelpunten, mogelijkheden en oplossingen. De expert helpt je vooral om met een open blik naar de mobiliteit van de toekomst te kijken. Wij hopen je hiermee te inspireren om terug naar ‘normaal’ te combineren met lessen uit de afgelopen twee jaar.

Geef je nu op voor een inspiratiewandeling

Stuur een mail naar mobiliteitsmakelaar Ruud de Groot via ruud.de.groot@grootschipholbereikbaar.nl en laat weten met welke expertise jij graag in gesprek wilt.

Deel dit stuk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Meer nieuws

Logo Groot Schiphol Bereikbaar

Webinar gemist? Kijk hem terug

Afgelopen dinsdag ons webinar over gedragsverandering in de mobiliteit gemist? Geen probleem, je kijkt het webinar terug wanneer het uitkomt via de terugkijklink. In het kort...
Logo Groot Schiphol Bereikbaar

Terugblik: derde panelbijeenkomst

“Meer doen, minder denken”, “mogelijkheden” en “energie om aan de slag te gaan”. Een greep uit de reacties na afloop van het Schiphol Mobility...
Logo Groot Schiphol Bereikbaar

Meld je nu aan voor het webinar ‘Gedragsverandering in de mobiliteit’ op 5 april

Schuif aan bij de Mobiliteitstafel Schiphol! Krijg een kijkje in de keuken bij andere ondernemers. Tijdens de tweede online mobiliteitstafel snijden we het thema...
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief