Making the Schiphol area more accessible and liveable by making travel smarter, more flexible and more sustainable

Meld je nu aan voor het webinar ‘Gedragsverandering in de mobiliteit’ op 5 april

Schuif aan bij de Mobiliteitstafel Schiphol! Krijg een kijkje in de keuken bij andere ondernemers. Tijdens de tweede online mobiliteitstafel snijden we het thema ‘Gedragsverandering in de mobiliteit’ aan met onze gastsprekers: gemeente Haarlemmermeer en biofarmaceut AbbVie. Het webinar vindt plaats op 5 april van 14.00 tot 15.15 uur en deelname is gratis.

De veranderingen in mobiliteit zijn allemaal gevolgen van gedragsverandering. Als we willen zorgen dat we die veranderingen – o.a. door corona – vasthouden, dan is het noodzaak dat we weten hoe gedragsverandering precies werkt. Tijdens het webinar ‘Gedragsverandering in de mobiliteit’ gaan we hier dieper op in. 

Voorbeelden uit de praktijk 

In dit inspirerende webinar neemt gedragsexpert Tanja van Kooten je mee in de wereld van gedragsverandering in de mobiliteit. Aan de hand van de theorie en praktijkvoorbeelden laat ze zien hoe je de kloof tussen huidig en gewenst gedrag kan dichten. 

Gastspreker Yos Hopman, beleidsmedewerkster bij de gemeente Haarlemmermeer, vertelt meer over hoe zij  medewerkers willen stimuleren tot duurzame vervoerskeuzes.

Sonja Groot, Office Manager en EHS & security coordinator bij AbbVie, vertelt hoe zij dit onderwerp binnen haar organisatie aanpakt. AbbVie is een innovatief biofarmaceutisch bedrijf in Hoofddorp. Onderwerpen die aan bod komen zijn vervoerskeuzes, remote werken, spreiden en mijden.

Wat levert het op?

Aan het eind van het webinar heb je beter inzicht in hoe je gedrag kunt beïnvloeden. Je krijgt:

  • Inzicht in de componenten die ten grondslag liggen aan gedrag
  • Grip op hoe je werknemers kunt stimuleren van huidig gedrag richting gewenst gedrag
  • Inspirerende voorbeelden uit de praktijk
  • Handvatten om de nieuwe inzichten direct zelf toe te passen

Aanmelden webinar

Wil jij weten hoe je als organisatie duurzame mobiliteitskeuzes bij jouw medewerkers kunt stimuleren?  Meld je hier aan voor het online webinar op dinsdag 5 april.

Over de Mobiliteitstafel Schiphol 

De Mobiliteitstafel Schiphol is een online webinarserie van Groot Schiphol Bereikbaar. Bij ons aan tafel schuiven experts en ondernemers aan om ervaringen uit de praktijk te delen. Doe ook mee en stel live je vragen aan onze gasten! Elke keer behandelen we een ander thema, op een andere locatie en met andere gastsprekers.  

Deel dit stuk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Meer nieuws

Logo Groot Schiphol Bereikbaar

Webinar gemist? Kijk hem terug

Afgelopen dinsdag ons webinar over gedragsverandering in de mobiliteit gemist? Geen probleem, je kijkt het webinar terug wanneer het uitkomt via de terugkijklink. In het kort...
Logo Groot Schiphol Bereikbaar

Terugblik: derde panelbijeenkomst

“Meer doen, minder denken”, “mogelijkheden” en “energie om aan de slag te gaan”. Een greep uit de reacties na afloop van het Schiphol Mobility...
Logo Groot Schiphol Bereikbaar

Laat je inspireren tijdens een wandeling

Nu het thuiswerkadvies is vervallen, is het een goed moment om de blik vooruit te richten. Ga je zomaar terug naar hoe...
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief