Making the Schiphol area more accessible and liveable by making travel smarter, more flexible and more sustainable

Tim van de Scheur

Tim van de Scheur

Mobility agent
06 – 2808 8638

"Het is enorm belangrijk dat vervoer en transport in de regio nu én in de toekomst soepel verlopen"

Tim van de Scheur

Graag stellen we je voor aan onze mobiliteitsmakelaar Tim van de Scheur. Vol enthousiasme werkt hij sinds het voorjaar 2021 voor organisaties uit het Groot Schiphol-gebied:
“Ik vind Groot Schiphol Bereikbaar vooral een interessant project vanwege de regio. Het bedient twee belangrijke plekken in Nederland: Amsterdam en Schiphol. Vervoer en transport in deze regio zijn als de vitale levensaders van ons land. Daarom is het enorm belangrijk dat dit nu én in de toekomst soepel verloopt. Ik draag graag mijn steentje bij aan een duurzame inrichting hiervan.”

Tim richt zich onder andere op het laten groeien van de community rondom Schiphol “ik probeer werkgevers te verbinden en laat ze kennismaken met de mogelijkheden. Dit doe ik door hen te stimuleren om minder te reizen, of mobiliteit op een andere manier in te richten. Hiervoor gebruik ik de vele tools en diensten die we vanuit Groot Schiphol Bereikbaar aanbieden. Met een specialisme in elektrisch rijden en fietsen probeer ik zo te zorgen voor een positieve verandering in het gebied.”

Greater Schiphol Mobility Team

Anne Jonkman

Communication advisor

Mirjam De Keizer

Project leader
Ruud de Groot

Ruud de Groot

Mobility agent
06 – 55320743
Rosemarijn Verdoorn

Rosemarijn Verdoorn

Mobility agent
06 – 3012 9606
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief