Een bereikbaar en leefbaar Schiphol-gebied door slimmer, flexibeler en duurzamer te reizen

Hoeveel reistijd en kosten kan jouw organisatie op Business Park RichPort besparen?

Sinds eind december is Business Park RichPort aangesloten op een nieuwe hoogwaardige buslijn, met een hogere frequentie en meer gebruikersgemak. Zo wordt het gebied beter bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor de ondernemingen van RichPort biedt de nieuwe buslijn een uitgelezen mogelijkheid om het mobiliteitsbeleid opnieuw onder de loep te nemen. Daarom doet Groot Schiphol Bereikbaar een mobility scan ter waarde van €2000,- cadeau aan alle ondernemingen op RichPort.

Met behulp van deze scan wordt inzicht gegeven in het woon-werk reisgedrag van jouw medewerkers. Dit is gebaseerd op geanonimiseerde postcodegegevens van de werknemers. Met deze informatie helpen wij je met gratis advies op maat verder op weg naar een passend en duurzaam mobiliteitsbeleid voor uw organisatie. Interesse? Mail dan naar: info@grootschipholbereikbaar.nl.

Inzicht

Je krijgt inzicht in het totale woon-werkverkeer van je werknemers, zoals kosten, reismethoden, duurzaamheid en vitaliteit.

Fact based

Je legt een basis gebaseerd op nauwkeurige en actuele data. Dus actuele dienstregelingen, accurate routes en file-druk.

Inspiratie

Een goede mobiliteitsscan biedt inspiratie en brengt het veranderpotentieel in kaart. Hoeveel kosten zijn er te besparen? Hoe haal je CO2 doelstellingen? En wat is de impact op reistijden?

Continu proces

Mobiliteitsbeleid is nooit écht ‘af’. Door jaarlijks een mobiliteitsscan te doen, weet je hoe de resultaten zich tot jouw doelstellingen verhouden en waar verbeterkansen liggen.

AVG-proof mobiliteitsadvies

Door gegevens van meerdere organisaties te verzamelen wordt het mogelijk om ook een mobiliteitsadvies op te stellen voor het complete bedrijvenpark. Wij zien er daarbij op toe dat er alleen gegevens gebruikt worden die niet herleidbaar zijn tot individuele personen. Op deze manier worden persoonsgegevens beschermd en kunnen bedrijven hun voordeel doen met oplossingen die de bereikbaarheid en duurzaamheid bevorderen. Hoe meer bedrijven meedoen, hoe waardevoller de inzichten zijn. 

Zo houden we samen het gebied bereikbaar!

Deel dit stuk

Meer nieuws

Vijf vragen aan… Yos Hopman

Yos Hopman is Beleidsmedewerkster HRM bij de gemeente Haarlemmermeer. In haar rol houdt ze zich bezig met het mobiliteitsbeleid binnen de gemeente....
Station

13 haltes op weg naar slimmer werken & duurzamer reizen

Houd jij je bezig met mobiliteit in jouw organisatie? En ben je benieuwd waar Groot Schiphol Bereikbaar jou precies bij kan ondersteunen?...

Vijf vragen aan… Tanja van Kooten

Tanja van Kooten is gedragsdeskundige bij &Morgen. Als adviseur houdt zij zich bezig met de mobiliteit van de toekomst. In haar projecten...
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief